skip to Main Content

Hoe werkt het?

1. Aanmaken profiel
Om berichten te kunnen lezen en uit te wisselen, heb je een profiel nodig. Hiervoor moet je je eenmalig registreren via de knop ‘registreren’, linksboven op de pagina. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor andere gebruikers. Je emailadres is voor niemand zichtbaar, maar wel nodig om de bevestigingsemail na je inschrijving heen te sturen. In de bevestigingsmail staat een link waar je jouw aanmelding op kan bevestigen.  De volgende keer dat je inlogt, kun je vervolgens direct starten via de knop ‘inloggen’ linksboven op de pagina, met je eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Reageren op het forum
Je komt na het inloggen binnen op het ‘Forum’. Dit is de plek waar je een gesprek (onderwerp) kan starten en in contact kan komen met andere mensen. In eerste instantie kies je de leeftijdsgroep die voor jou relevant is en daarna de categorie waarbij je interesse ligt. Je ziet eventuele bestaande onderwerpen welke je kan lezen en aan welk gesprek je kan bijdragen. Ook kan je hier je eigen nieuwe onderwerp/gesprek starten.

3. Mijn profiel
Linksboven op de pagina zie je ‘Forum’, ‘Mijn Meetup Online’ en ‘Log out’ staan. Als je op ‘Mijn Meetup Online’ klikt, kom je in de omgeving waar je je eigen gegevens aan kan passen en o.a. privé berichten naar andere gebruikers kan sturen via hun gebruikersnaam. (De gebruikersnaam van een ander kan je vinden door op het profiel van iemand te kijken). Ook zie je overzichten van forumonderwerpen waar jij in betrokken bent en waar je jezelf op hebt geabonneerd. Je abonneren op een forumonderwerp, zorgt ervoor dat jij een mailtje krijgt wanneer er iets nieuws is toegevoegd aan een onderwerp waar jij je voor interesseert.

Voorwaarden en gedragsregels

Voorwaarden voor het gebruik van deze website:

  • Maak actief gebruik van je account. Het is wel zo leuk om gesprekken en afspraken levendig te houden.
  • Reageer tijdig op reacties, zodat de ander niet te lang hoeft te wachten
  • Ga netjes om in het contact met de ander en reageer zoals je zelf ook een reactie wilt ontvangen. Dit houdt in dat berichten en teksten:
    • niet discriminerend zijn;
    • niet seksueel getint zijn;
    • geen grof taalgebruik bevatten
Back To Top