skip to Main Content

Welkom bij Meetup Online

Fijn dat je ons hebt gevonden! Meetup Online is een platform om mensen uit de  omgeving online te spreken en te leren kennen. Bij Meetup Online kun je op een laagdrempelige manier mensen uit je omgeving leren kennen, die je anders misschien niet zo snel tegenkomt.

Wat heeft Meetup Online jou te bieden

Wanneer jij je aanmeldt bij Meetup Online, heb je de mogelijkheid om berichten te plaatsen op het forum. Je kan bijvoorbeeld in contact komen met mensen die dezelfde interesses hebben of die ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Ga gewoon het gesprek aan en kijk met wie het klikt. Wie weet kun je een keer met elkaar afspreken of met een groep iets leuks ondernemen. Denk aan samen een wandeling maken, koffie drinken, een pubquiz bezoeken of een potje tennissen. Om het nog makkelijker te maken, kunnen je ook naar één van onze Meetup activiteiten komen. Wie weet ontstaan er leuke contacten of misschien wel een hechte vriendschap.

Lees in de uitleg verder over hoe Meetup Online werkt, of registreer je gelijk links boven op de pagina. Als iets niet helemaal duidelijk is kan je kijken bij de veelgestelde vragen. Hier staan veel vragen beantwoord. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd een mailtje sturen naar info@meetupnoordwijk.nl.

Wij wensen je veel plezier op Meetup Online.

Back To Top