skip to Main Content

Welkom bij Let’s Meet up

Fijn dat je ons hebt gevonden! Binnen de groep let’s meet up kun je via Facebook in contact komen met andere Facebookgebruikers uit de buurt. Ga gewoon het gesprek aan en kijk met wie het klikt. Wie weet kun je een keer met elkaar afspreken of met een groep iets ondernemen en ontstaat er leuk contact of misschien wel een hechte vriendschap.

Waarom een Facebookgroep?

Wij denken dat het op deze manier makkelijker wordt om nieuwe mensen te leren kennen en met elkaar in contact te blijven.

In deze groep kun je heel makkelijk een oproepje plaatsen. Misschien zoek je wel een wandelmaatje met de hond of juist iemand die je kan motiveren om te gaan hardlopen. Denk ook aan samen nieuwe gerechten bedenken, mooie plekken bezoeken of nieuwe muziek ontdekken. Om het nog makkelijker te maken, kunnen je ook naar één van onze Meetup activiteiten komen. Wie weet ontstaan er leuke contacten of misschien wel een hechte vriendschap. Kijk op onze agenda voor de activiteiten.

Heb je een idee?

Die horen wij natuurlijk graag. Met jouw idee of tip kunnen misschien wel een leuke activiteit organiseren om nieuwe mensen te leren kennen. Wij zullen als beheerders de groep monitoren en beoordelen iedere aanmelding, zodat de groep blijft waarvoor hij bedoeld is 😊. See you soon!

Back To Top