skip to Main Content

Online Vriendschapsspeeddate

Nieuwe mensen leren kennen? Doe mee met onze online vriendschapsspeeddate! 👭
Hoe leuk is het om anderen te leren kennen die het ook leuk vinden om lekker te gaan wandelen, een terrasje te pakken of ergens samen heen te gaan.
Tijdens de online vriendschapsspeeddate praat je met anderen die het ook leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Het kan soms lastig zijn om in een groep contact te leggen met iemand. Zeker bij online contact merk je dat mensen vaak op elkaar wachten om iets te zeggen, of dat je niet zo goed weet hoe je moet beginnen. Daarom organiseren wij deze vriendschapsspeeddate: het is een aanvulling naast het online in contact komen en zo krijg je de kans om elkaar op een leuke manier te leren kennen.
Hoe werkt het?
Elke 6 minuten zit je met iemand anders in een ‘privé’ online omgeving, ook wel break-out room genoemd. Op deze manier heb je aan het einde van de speeddate iedereen1-op-1 gesproken. Als het klikt of als je nog wel wat meer wilt weten van de ander, kan je contactgegevens uitwisselen. Dat kan natuurlijk al het gesprek, maar ook aan het einde van de speeddate of via een privé chat mogelijkheid. Jullie kunnen dan later zelf contact met elkaar opnemen en eventueel iets afspreken. Misschien bedenk je samen met iemand anders wel een leuke activiteit die jullie op het platform van Meetup Online kunnen plaatsen om nog meer mensen enthousiast te maken.
Wat heb je nodig?
– Computer of tablet met stabiele internetverbinding
– Webcam (Het is natuurlijk wel zo leuk dat je iemand ook kan zien wanneer je met elkaar in gesprek bent. Anoniem meedoen aan deze speeddate kan dan helaas ook niet.)
– Je hebt geen uitgebreide computerkennis nodig. Via de mail krijg je een link van ons toegestuurd waarmee je automatisch in het juiste programma terecht komt. Behalve je camera en microfoon instellingen, hoef je zelf niks te regelen. (tip: test deze voorafgaand aan de speeddate).
Opgeven?
Stuur een mailtje naar info@meetupnoordwijk.nl. Wie weet tot snel!

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 mei 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Organisator

Meetup@Noordwijk
QR code
Back To Top